HOME

Goedgevonden is gespecialiseerd in professionele websites voor het MKB en ZZP voor een zeer scherpe prijs. Ons uitgangspunt is het maken van heldere zoekmachinevriendelijke websites, wij maken hierbij gebruik van WordPress, WordPress is zeer geliefd en op dit moment het meest gebruikte CMS ter wereld! Hierbij is een duidelijke structuur en een functionele vormgeving ons uitgangspunt, al onze websites zijn bovendien ‘responsive’ dit wil zeggen dat de website er ook op een smartphone of tablet goed en functioneel uit ziet en werkt. De gebruikersvriendelijkheid van WordPress is groot, en onze uitgebreide video tutorials laten u zien hoe u eenvoudig teksten en foto’s toevoegd.

Prijzen

WEBSITES

Goedgevonden ontwerpt responsive (schaalbare) CMS websites tegen lage kosten. De website die geschikt is voor alle mobiele apparaten zoals tablets, laptops en smartphones telefoons.
Ons bedrijf is een webdesign en SEO bedrijf gevestigd in Tijnje Friesland. Wij zijngespecialiseerd in het maken van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling. Wij maken o.a. voor MKB, zzp’ers, verenigingen websites. Al onze websites zijn gebouwd op basis van het meest gebruikte CMS systeem (WordPress) ter werelden zijn door u zelf gemakkelijk te onderhouden.

Prijzen

SEO

SEO staat voor ‘search engine optimization’ of te wel in Nederlands, Zoekmachine optimalisatie. Het is een gedeelte van zoekmachine marketing en kan worden uitgelegd dat alle activiteiten die bedoeld zijn om een webpagina goed te laten scoren in de organische resultaten van zoekmachines, (bijv: Google-Yahoo-Bing-Ilse) met de voor die webpagina relevante trefwoorden en trefwoord combinatie’s.Een vermelding in de resultaten van deze zoekmachines is gratis en vormen daarom een interessant alternatief voor adverteren op dezelfde zoekmachines.

Prijzen

VIDEO

Video SEO is het proces van het toevoegen, distribueren van video’s naar uw eigen website en over het internet om zodoende zoekmachine optimalisatie te verhogen. Video SEO geeft u digitale promotie die het mogelijk maakt uw bedrijf om video te gebruiken om hogere rankings in alle top zoekmachines te verkrijgen. Video Productie is de kunst van het cre